Skleněné svícny

Který z nich vybrat? Skleněných svícnů je na internetu k dispozici nespočet. My ale máme takové, které se opírají o bohatou sklářskou tradici a hlavně jsou vyrobeny v České republice! Pojďme společně projít originální skleněné svícny z lokálních českých skláren!

Skleněné svícny pro 4 svíčky

Hodí se nejen na Vánoce, ale díky univerzálnímu vzhledu je můžete používat po celý rok. Skleněné svícny z rodinné sklárny ze Smiřic u Hradce Králové jsou přesně dělané pro čajové svíčky a nabízí řadu originálních modelů. Vybrat si můžete například lisované svícny s imitací ledu, které skvěle zapadnou do zimní atmosféry vašeho domova.
Skleněný svícen na čajové svíčky s imitací ledu čirý

Skleněné svícny ve tvaru anděla

Další typ skleněných svícnů už však v sobě Vánoce a zimu nezapře. Řeč je o unikátních svícnech na jednu čajovou svíčku ve tvaru anděla, které jsou samy o sobě dekorativní figurkou, ovšem jakmile v nich zapálíte plamen ohně, z anděla se rázem stane kouzelná dekorace, která do vašeho interiéru přinese útulnou atmosféru.
Skleněný anděl svícny na čajovou svíčku

Ručně zdobené kalíšky

Vánoční skleněný svícen na čajovou svíčku
A skleněných svícnů na jednu čajovou svíčku ještě zůstaneme. Tvarem však budou docela jiné. Řeč je o zdobených skleněných kalíšcích od lokální umělkyně, mezi kterými naleznete např. jarní motivy přírody nebo naopak zimní zasněžené motivy.
Prozkoumejte skleněné svícny a další unikátní sklářské dekorace a vyberte si do svého bytu něco osobitého s dotekem poctivé sklářské práce. :)

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.