Skleněná mísa na ovoce

Hledáte originální a kvalitní skleněnou mísu na ovoce bez nedodělků, vad a optických nedokonalostí? Pak je pro vás kvalitní české sklo to pravé! Pojďme se blíže podívat na skleněné mísy, které jsou kromě ovoce vhodné jako dekorace samy o sobě. Všechny modely naleznete v tomto odkazu...

> PROZKOUMAT VŠECHNY MODELY

Modrá skleněná váza na květiny Mucha Moon 240 mm a vystavená skleněná mísa

Sériová i ruční výroba

V nabídce českých sklářů naleznete jak jednoduché jednobarevné skleněné mísy (včetně čirých), které vhodně poslouží na vystavení ovoce a dalších dekorací. Jsou skvělé také pro vlastní tvoření - např. na Velikonoce nebo Vánoce. Čirá mísa poskytne univerzální elegantní formu, ve které můžete dát prostor své tvorbě bez hranic. Sklárny Crystalex z Nového Boru pak produkují i skleněné mísy, které na sobě nesou malovaná díla předních českých umělců.

Skleněná mísa ručně zdobená Ateliér Žampach

Skleněná mísa na ovoce s podílem ruční práce

V našem e-shopu ale kromě sériově vyráběných skleněných mís na ovoce naleznete také ručně zpracované mísy. Vybrané z nich jsou vyráběny v rodinné sklárně ve Smiřicích u Hradce Králové s velkým podílem ruční práce. Vedle nich ale nesmíme opomenout také ručně pískované skleněné mísy z moravského rodinného ateliéru.

Sklen%u011Bné mísy na ovoce %u010Diré


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.