Šálky na latte macchiato

Jak vybrat vhodné šálky na latte macchiato, u kterých můžete mít jistotu, že vydrží pěknou řádku let? Dejte šanci českému sklu! Sázavské sklárny Simax vyrábí sklenice a skleněné hrnky, které jsou na latte macchiato jako dělané!

> SKLENĚNÉ HRNKY Z VARNÉHO SKLA

Různé velikosti, tvary a druhy

Ať už se jedná o dvojstěnky, menší nebo větší sklenky, z portfolia sklenic z varného skla Simax si vybere každý. Pyšní se vysokou teplotní odolností, díky které nemusíte mít strach z nalévání horkých nápojů nebo používání sklenice v mikrovlnce nebo automatické myčce. Jelikož je každý šálek značky Simax vyrobený ze stejného varného skla jako např. pekáče, formy nebo zapékací mísy, můžete se spolehnout, že i vaše šálky jen tak žádná extrémní teplota nerozhodí.

Šálky na latte macchiato s dvojitou stěnou

Vedle jednoduchých šálků však ve středočeské Sázavě produkují také dvoustěnné sklenice, které jsou nejen skvělé na uchycení, ale navíc drží teplotu nápoje uvnitř. Vybrané modely českých dvojstěnek jsou rovněž na latte macchiato jako dělané.

Dvoustěnné sklenice Simax Dual všechny velikosti

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.