Luxusní šálky na espresso

Mají elegantní podšálek, jsou vyrobeny z prvotřídního českého varného skla a jsou praktické po všech stránkách. Luxusní šálky na espresso ze středočeské Sázavy potěší nejen milovníky kávy. Prozkoumejte, čím vším jsou tyto skleněné hrníčky tak jedinečné!

> PROZKOUMAT VŠECHNY MODELY

Skleněný hrnek na espresso Simax Piccolo 0,1 l s kávou

Z prvotřídního varného skla

Ze stejně kvalitní skloviny, ze které české sklárny Simax vyrábí čajové konvice, skleněné pekáče nebo zapékací mísy, vyrábí i luxusní šálky na espresso, které se rozměry od výše zmíněných produktů mohou lišit, kvalitou však nikoli. Jelikož je sklovina Simax navržena tak, aby odolala i extrémním teplotám, nemusíte mít nejmenší obavy, že by skleněné šálky praskly pod náporem vroucí kávy nebo v automatické myčce.

Skleněný hrnek na espresso Simax Piccolo 0,1 l a velikonoční vajíčka na stole v obývacím pokoji

Luxusní šálky na espresso, které v sobě odráží bohatou tradici

Každý z nich má skleněný podšálek a tvar, který zaujme. Šálky na espresso v sobě odráží mnohaletou tradici sklářů z Posázaví, kteří se historicky vždy zaměřovali na produkci domácenského skla, později především toho teplotně odolného. Na výběr máte buď z rovnějších nebo zaoblenějších tvarů podle vkusu.

Šálky i na větší kávu

Miniaturní skleněné šálky na espresso nejsou však ty jediné, které pozvednou pití kávy na novou úroveň. Prozkoumejte i další sklenice a skleněné hrnky, z nichž jsou vybrané modely na pití kávy jako dělané. Kromě pestré škály rozměrů v nabídce naleznete i praktické dvojstěnky různých tvarů a velikostí.

Skleněný hrnek Simax Twin s kávou a kávovými zrny

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.