Designový termohrnek

Věděli jste, že i čeští skláři vyrábí designový termohrnek, který je nejen praktický po všech stránkách, ale ještě ke všemu dobře vypadá?

Myčka žádný problém, u skleněné části ani trouba ne

> Prozkoumat

Dvoustěnný skleněný termo hrnek Simax To Go s kávou na kuchyňské lince

Skleněný termohrnek z varného skla Simax se pyšní skvělou teplotní odolností. Varné sklo Simax si během své dlouhé historie získalo perfektní pověst u nás i ve světě a dominuje v sortimentu kuchyňského a laboratorního skla. Ze stejné skloviny jsou vyráběny i skleněné pekáče, zapékací mísy nebo formy, a tak budete mít jistotu, že i váš hrnek splňuje ty nejnáročnější parametry. Samozřejmě mu nevadí mikrovlnka, lednice nebo automatická myčka.

Skleněný termo hrnek s víčkem Simax To Go na zahradě

Designový termohrnek z českých skláren

Existuje hned několik modelů a je jen na vás, který si vyberete. Vedle dvou modelů s objemem 0,4 l (buď s uchem nebo bez ucha), existuje ještě menší 0,3 l. Hrnek se skvěle hodí především do kanceláře při přecházení z místnosti do místnosti nebo při práci na zahradě. Bez víka pak najde praktické využití jako normální sklenice i ve vaší domácnosti.

Skleněný termo hrnek s víčkem Simax To Go při čtení knihy

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.