Dekorace na stůl do kuchyně

Kuchyňský stůl by neměl zůstat opomenutým místem, které nezdobí žádná dekorace. Pojďme společně prozkoumat, jakým způsobem stůl do kuchyně oživit. Máme pár skvělých tipů na dekorace na stůl do kuchyně z poctivého českého skla (a dalších materiálů), které sklidí pozornost.

3D print designové vázy bílá a khaki

> SKLENĚNÉ VÁZY

> 3D PRINT VÁZY

> DEKORAČNÍ MÍSY

Dominantní skleněná váza je skvělým řešením

Zaujme, je snadno omyvatelná a díky květinám uvnitř ní vnese život do celé kuchyně. Prozkoumejte široký výběr moderních i tradičních váz, mezi kterými najdete jak vázy s tenkou stěnou, tak i vysoké silné vázy, z nichž některé modely váží i přes 5 kg! Čirá váza ale není jediným řešením. Pokud chcete na svůj kuchyňský stůl vnést živé barvy, prozkoumejte barevné nebo malované vázy z Nového boru!

Bílé skleněné vázy na květiny Crystalex Herons

Modrá, zelená a růžová skleněná váza na květiny Crystalex Caribbean Dream

Dekorace na stůl do kuchyně plné barev

Nyní se ale od skla jako materiálu na chvíli oddálíme. Alternativním, avšak mnohem pestřejším řešením mohou být designové vázičky od renomovaného českého designéra Martina Žampacha, díky kterým můžete na stůl do kuchyně přinést živé výrazné barvy nebo minimalistický design, který bude ladit s vaším moderním interiérem. Prozkoumejte více než 100 kombinací různých barev a tvarů.

Červená a fialová designová 3D print váza Martin Žampach s kytkama

Modrá designová 3D print váza Martin Žampach Zig Zag

Dekorativní skleněné mísy

Květiny a vázy nejsou ty jediné dekorace na stůl do kuchyně, které zpestří váš interiér. Prozkoumejte také skleněné mísy, které se hodí buď na sušené květy a další rostliny nebo na ovoce. Najít mohou také praktické využití na odkládání různých předmětů. Čeští skláři nabízí jak sériově vyráběné dekorativní mísy nebo mísy z rodinné sklárny s vysokým podílem ruční práce.

Skleněné mísy na ovoce čiré

Rádi poradíme s výběrem

Máte konkrétní představu o rozměrech, barvách, typu dekorace, kterou hledáte a stále nemůžete najít to pravé? Dejte nám vědět buď do chatu zde na webu nebo nám napište e-mail na ahoj@glasino.cz. Rádi společně s vámi najdeme tu pravou dekoraci, která na váš kuchyňský stůl skvěle padne! :)


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.