Fialové doplňky do obývacího pokoje

Přemýšlíte, jak oživit tu nejfrekventovanější místnost v bytě a hledáte originální fialové doplňky do obývacího pokoje? Prozkoumejte poctivou práci českých sklářů a designérů! Originální sklářské dekorace vnesou do našeho obývacího pokoje živou a zároveň uklidňující fialovou barvu. Perfektně padnou do obýváku v moderním stylu!

Moderní fialové 3D print vázy

Sklidí nebývalou pozornost a s fialovou květinou vnesou do vašeho obývacího pokoje radost a život. Originální moderní vázy renomovaného českého designéra Martina Žampacha najdete kromě fialové také v pestré paletě dalších barev. Zkuste například nakombinovat fialový model s druhou bílou vázou. Skvěle se vyjímají na poličce nebo na jídelním stole. Celkem je z těchto dekorací na výběr z více než 100 možností včetně fialové barvy.

Fialové doplňky do obývacího pokoje z české sklárny

Tištěné vázy však nejsou ty jediné doplňky do obývacího pokoje, které zaujmou. Prozkoumejte práci českých sklářů, mezi kterými najdete např. malovanou fialovou vázu s lehkým gradientem. I ta se skvěle hodí do moderních obývacích pokojů, přitom na sebe nepoutá přílišnou pozornost. Pouze podtrhne elegantní ráz vašeho obývacího pokoje.
Fialová, modrá a žlutá skleněná váza na květiny Crystalex Rainbow Fresh 240 mm

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.