Dekorace na stůl do obýváku

Hledáte originální nápady na dekorace na stůl do obýváku a tipy, jak si svůj obývací pokoj oživit? Prozkoumejte kvalitní dekorace z českých skláren! Ať už máte moderní obývací pokoj a upřednostňujete spíše minimalistický styl nebo byste rádi svůj domov zútulnili něčím tradičním, věřte, že čeští skláři a umělci mají co nabídnout celé škále různých stylů.

3D print designové vázy bílá a khaki

> SKLENĚNÉ VÁZY

> 3D PRINT VÁZY

> DEKORAČNÍ MÍSY

Skleněné vázy, jaké jste ještě neviděli

Jsou nesmírně elegantní, kvalitní, praktické a zaujmou na první pohled. Mezi skleněnými vázami najdete průhledné i barevné dekorace, z nichž jsou některé dokonce ručně malované. Pokud chcete opravdu vytříbený sklářský kousek, doporučujeme prozkoumat ručně vyráběné skleněné vázy nebo robustní silnostěnné vysoké vázy, z nichž některé modely váží i více než 5 kg!

Oranžová, zelená a růžová skleněná váza na květiny Crystalex Rainbow Fresh 240 mm

Zelené skleněné vázy na květiny Crystalex Herons

Dekorace na stůl do obýváku plné života

Sklo ale není jediný materiál, který lze v našem e-shopu najít. Prozkoumejte unikátní české designové vázy vyráběné pomocí 3D tisku. Tyto vázy jsou designovány renomovaným českým designérem Martinem Žampachem a nabízí více než 100 kombinací různých barev a tvarů. Pokud tedy potřebujete do svého obývacího pokoje vnést pestré barvy života, tyto vázy budou středem pozornosti.

Červená designová váza 3D print Martin Žampach Spiral

Dekorační mísy, které najdou i praktické využití

Ale vázy nejsou ty jediné dekorace na stůl, které do vašeho obýváku skvěle padnou. Mrkněte také na dekorační mísy, které kromě estetických účelů najdou také praktické využití, buď na odkládání různých předmětů nebo jako mísa na ovoce. Skvělé jsou rovněž na sušené květy a rostliny.

Skleněné mísy na ovoce čiréRádi poradíme s výběrem

Máte konkrétní představu o barvě a velikosti vaší vysněné dekorace? Popište nám, co hledáte a my vám rádi poradíme! Kontaktovat nás můžete jednoduše zde v chatu na webu nebo na našem e-mailu ahoj@glasino.cz :)


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.