Dekorace do bytu levně

Kvalitní dekorace nemusí stát celé jmění! Pokud si chcete do svého útulného bytu pořídit nějaký pěkný sklářský kousek, ale nechce se vám investovat velké částky, pak prozkoumejte sériovou produkci českých skláren. Dokáží poskytnout skvělou kvalitu a díky velkému objemu výroby i přijatelnou cenu. Pojďme blíže prozkoumat, jak sehnat dekorace do bytu levně!

Růžová, zelená a oranžová skleněná váza na květiny Crystalex Rainbow Fresh 240 mm

Sehnat kvalitní dekorace do bytu levně není žádný problém!

Koukněte například na barevné skleněné vázy z Nového Boru! Najdete mezi nimi pestrou škálu dekorativních váz, ať už barevné nebo čiré. Za pozornost stojí i malované barevné vázy s významnými díly předních českých umělců. Novoborské vázy vynikají i přes přijatelnou cenu skvělým zpracováním a designem, který se hodí do řady moderních interiérů.
Modrá, zelená a růžová skleněná váza na květiny Crystalex Caribbean Dream

V jednoduchosti je síla

Další typ váz, který vyniká nejen cenou, ale také praktičností se vyrábí ve středočeské Sázavě. Varné sklo Simax vyniká nebývalou odolností a údržba vázy je díky tomu hračka. Můžete ji bez problému umýt v automatické myčce bez rizika brzkého vyblednutí. I když Simax vyrábí pouze čiré vázy, vybrat si můžete z mnoha tvarů, mezi které patří například válcovité vázy, kulaté vázy nebo zakřivené vázy.
Skleněné vázy Simax Rose a karafa Simax Bastia na zahradě

Mísy najdou i další praktické využití

Pokud hledáte dekorace do bytu levně, vázy nejsou tím jediným řešením. Prozkoumejte také sériově vyráběné skleněné mísy, které najdou pestrou škálu využití od dekorativních účelů (můžete v nich vystavit ovoce nebo sušené květy) až po ty praktické - můžete mísu využít např. na klíče nebo na další předměty. Pokud máte konkrétní představu o dekoraci, kterou chcete výhodně sehnat, ale nevíte si rady s výběrem, neváhejte nám napsat na chatu zde na stránkách. Rádi s výběrem poradíme! :)
Modrá skleněná váza na květiny Mucha Moon 240 mm a vystavená skleněná mísa
Bílé skleněné vázy na květiny Crystalex Herons

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.